23 abril 2010

16è FÒRUM LA PRIMAVERA DE LES ASSOCIACIONS

Benvolguts/des,

Ens plau convidar-vos al 16è Fòrum La Primavera de les Associacions, un espai de trobada, de reflexió, d’intercanvi de coneixements i d’aprenentatge compartit al voltant del món associatiu.

El Fòrum La Primavera de les Associacions ja forma part de l’agenda associativa de la ciutat de Barcelona. Aquest any amb el títol ‘Les persones fem les associacions’, la 16a edició del Fòrum vol reflexionar sobre la gestió de les relacions interpersonals que s?esdevenen en el si d’una entitat i facilitar eines que permetin millorar-les.

Aquesta nova edició presenta diverses novetats importants:

S’amplia la durada i la periodització desenvolupant-se en 3 tardes diferents: 29 d’abril, 20 i 27 de maig de 18:00 a 21:00.
S’ofereixen més canals de participació a través de Facebook i Twitter, abans, durant i després de cada acte.
Se celebra a la seu de Torre Jussana, Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30.
Us podeu inscriure a l?acte mitjançant la pàgina web de Torre Jussana, www.bcn.cat/tjussana, on també trobareu més informació sobre l’esdeveniment. Tanmateix, us animem a seguir també l’esdeveniment mitjançant el Facebook de Torre Jussana, www.facebook.com/torrejussana.

Ja per acabar, us agrairíem també que féssiu la màxima difusió de l?acte entre aquelles persones i entitats que cregueu que hi puguin estar interessades. Per a qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Esperem veure-us properament.

Salutacions,

L?equip de direcció de Torre Jussana

Document: forum.programa.pdf (811.05 kb)