9 setembre 2010

32 VIDRES DE TERESA COLOM

32 vidres és un espectacle que s’allunya del clàssic recital de poesia per a presentar una obra teatral on la pròpia poetessa escenifica el seu univers poètic, creant un espai de tranquil·litat en un escenari que porta a la reflexió, el claustre del Monestir Romànic de Sant Miquel.

L’ambient especial que transmet l’original ubicació de l’espectacle i el fet que tracti de la poesia d’una poeta viva i jove, que recita i actua sobre l’escenari, quelcom poc habitual, converteix 32 vidres en una experiència única. Tant pels amants de la poesia com per a qualsevol que vulgui reflexionar sobre temes tan universals com la quotidianitat, la natura o les ganes de viure a pesar de tot.

“Ens aixequem cada matí i podríem trobar unes quantes raons per no tenir ànims per fer-ho, però ens costa molt trobar-ne una per no fer-ho. Així, que ens aixequem i sortim al carrer. I farem més bona cara o més mala cara, i la manera com ens sobreposem a tot allò que ens passa per dins s’assembla més a una interpretació que a una altra cosa; però no estem interpretant, provem de sobreviure.
L’equilibri és molt fràgil, però rarament caiem; potser hem de posar la mà al terra, però caure, allò que es diu caure, rarament caiem. Els altres rarament saben que hem hagut de posar la mà al terra; rarament sabem que els altres també ho han hagut de fer. No és que no ho sospitem, no és que no ho sospitin, és que… què més dóna? Està tan clar que cadascú ha de fer front a la seva vida que, què més dóna? Les coses són així. Cadascú carrega amb el seu pes. I l’equilibri que hem de mantenir és cru com aquesta afirmació. Però disposem d’un ajut, per això ho suportem, per això rarament caiem, per això, encara que trobem motius per no tenir ànims per aixecar-nos al matí, sempre posem la mà al terra”.Teresa Colom.

________________________________________________

Dirigit per Pere Planella

Espectacle poètic-teatral

Tipus d’activitat: Esdeveniments Especials

Organitza : Zitzània Teatre i Poble Espanyol .

Data : del 16/09/2010 al 16/10/2010.

Horari : 20.30 – 21.30

Dijous 16 setembre
Divendres 17 setembre
Dijous 23 setembre
Dijous 30 setembre
Divendres 1 octubre
Divendres 8 octubre
Dissabte 9 octubre
Divendres 15 octubre
Dissabte 16 octubre

A les 20.30h al Claustre del Monestir del Poble Espanyol

Preu: 8euros / 4euros amb el Carnet del Poble Espanyol – Estudiants de Teatre, Poesia i Literatura.