11 setembre 2016

A PUNT 2016

POBLE-SEC PER LA INDEPENDÈNCIA INFORMA:

Us passem un resum del que serà la diada d’enguany. Més endavant rebreu més informació.

Per apuntar-vos a la diada d’enguany heu d’entrar https://apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions.

La samarreta la podeu adquirir a les nostres parades a partir del dia 30 d’agost (dimarts i dissabte de 11h a 14h a Plaça Ocellets i divendres al Molino) i també al local de la nostra AT al c/Alcolea, 75 baixos. (de dilluns a dijous de 18h a 20h)

Resum del dia 11 de Setembre de 2016

Hi haurà una mobilització a cinc punts del territori català. Tot el país es posarà en moviment, organitzat i a punt per esdevenir un nou estat.

Posarem tot el país en moviment, amb itineraris diversos, per arribar a cada un dels 5 punts, hi haurà activitats tot el dia, musica i parlaments.

La diada pas a pas:

L’acció començarà a les 17:14h.

5 PUNTS UNA SOLA ACCIÓ

A les 17:14h, les campanes de la Seu Vella de Lleida anuncien l’inici de l’acció.

A continuació es llegirà una part del manifest comú i tot seguit sonarà una cançó instrumental. Tothom a Lleida aixecarà els punts fent l’efecte d’un batec a ritme de música.

Tot seguit es farà l’acció Berga, després Salt, Tarragona i Barcelona.

Per acabar un coet a cada ciutat anunciarà que ha arribat el moment d’aixecar els punts alhora al ritme de la música, mentre colles castelleres construiran pilars que simbolitzen els valors de la Republicà catalana.

Cal que ens apuntem el més aviat possible.

El Tram que correspon al Poble-sec es el 43, situat al Passeig de Sant Joan entre els carrers Diputació i Consell de Cent, cantó Llobregat.

Ja anireu rebent noticies nostres, esperem retrobar-nos aviat.

Poble-sec per la Independència