27 octubre 2016

BIBLIOMUSICINETECA – ACTIVITATS PROPERES

BiblioMusiCineteca
Vila Vilà, 76, a 50 metres d´El Molino. Metro Paral.lel
Associació Cultural. Activitats OCTUBRE del 2016

Tots els actes començaran a les 19.00 hores.

Tot celebrant la desitjada i necessària firma de la Pau a Colòmbia

Dia 3. DillunsCinema, a les 19.00 hores. Documentals sobre les FARG i la situació de Colòmbia a principis de segle.

Dia 5. Dimecres. Inauguració de l’ Exposició del brillant cartellista i il·lustrador mexicà Celso Arrieta, amb la presència de l´autor recent arribat de Mèxic. L´exposició es podrà visitar fins a finals de mes.

Dia 7. COLOMBIA any 0 -Festa-Concert que agermanarà ritmes diversos, cançons, poesia i literatura, amb el cantautor colombià Manuel Prada i artistes invitats de diferents estils i procedències.

Dia 10. DillunsCinema. La estrategia del caracol. Una de les millors pel·lícules del cinema colombià. Dirigida per Sergio Cabrera el 1993, inspirada en un fet real. Els veïns d´uns edificis del centre de Bogotà, expropiats per l´especulació immobiliària decideixen organitzar-se i resistir fins les últimes conseqüències.

Del 13 al 22. Especial Festival Internacional Docs DF de Ciudad de México. De forma paral·lela al festival anirem passant material a concurs que el públic podrà votar, aquesta votació validarà dins la votació general a les diverses sales de diverses ciutats on també se celebra el off-Festival.

Dia 14. Divendres. Tornen per cinquè any consecutiu, les divertides i molt estimulants i instructives sessions d´iniciació al gènere líric d´El Club de l´Òpera, amb Enid Negrete i Lluis Casado. Gato por liebre, ¿todos los cantantes famosos son buenos?.

Dia 17. DillunsCinema. Comença el Cicle Estrelles del Paral·lel, amb la projecció de La Venenosa, protagonitzada per Raquel Meller el 1928 a França. Una bella trapezista pateix una maledicció, els seus petons son mortals. Sessió acompanyada amb curtmetratges de Los Vieneses

Dia 21. Divendres. El Club del Espejo. Tornen les interessants sessions de coneixement d´un mateix i dels altres, amb el polifacètic Antoni Inglés. Un sendero emocionante. ¿Por qué algunos consiguen realizar sus sueños y en cambio otros no?.

Dia 28. Divendres. El Club de la Tertúlia, amb el psicòleg Daniel Rodrigo. Tema per decidir. A les 18 hores, CineFòrum. A les 20.00 hores, col·loqui i debat.

Com cada any a finals d´Octubre i principis de Novembre i coincidint amb La Fiesta de los Muertos de Mèxic, muntarem el nostre personal Altar de Muertitos, acompanyat de documentals, música y gastronomia. Enguany estarà dissenyat per la jove actriu mexicana Abril Mondragón.

Tallers en funcionament
Taller de Narrativa amb l´escriptora Susana Hernández. Dimarts fins el 27 de novembre.
Taller de Dramatúrgia-Ficcionando, amb la dramaturga Laura Freijo
Dijous del 6 d´octubre a 17 de novembre. Inscripcions, tel. 676 31 21 67
Tallers de Ball sense complexes, amb la coreògrafa Marimar
Intensius de cap de setmana i dies entre setmana. Tel. 93 443 12 05.
Obertes les inscripcions.

Karaok-qui canta els seus mals espanta
Més de 400 cançons on elegir, en català, castellà, català, anglès, italià, francès, alemany… Boleros, tangos, balades, cançó d´autor, salsa, cançó mexicana, rock, pop, folk, rap……. Iniciarà la temporada a finals d´octubre, data per decidir. Inscripcions obertes.

Ocasió de tornar-ho a veure. Recuperem sessions històriques a la Biblio, que tenim gravades (actuacions teatrals i concerts) i tornem a passar pel·lícules i documentals, per a aquells que no vàrem poder-hi assistir i per a qui vulguin repetir.

Estem preparant sessions de conferències, xerrades i col·loquis oberts amb directors-productors-directors de fotografia i actors de cinema i teatre, reunint a joves creadors amb els pioners que rodaven en super-8 i 16mmm, nous cineastes i veterans del cinema a Barcelona i a Catalunya, recuperant material històric i inèdit.

Així mateix preparem un cicle de Dona i Esport i l´Esport femení al Poble Sec (conferències, col·loquis, cinema, documentals, exposicions).

Seguiu-nos per facebook i twitter
Per a qualsevol consulta o dato que necessiteu
Consulteu la nostra pàgina web
www.bibliomusicineteca.com
93 443 12 05

El Punt de Venda-Poble Sec del Llibre Solidari-Biblio, annexa a la BiblioMusiCineteca, estarà obert de dilluns a divendres pels matins d´11.00 a 15.00 hores i per les tardes de 17.00 a 21.00 hores. Podreu trobar llibres de tots els gèneres a preus increïbles i també discs de vinil, cds, dvds i objectes de col·lecció. www.llibresolidari.org