23 març 2010

APUNTEU-VOS A LA CUINA DEL MÓN 2010

La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona que per setè any consecutiu gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec a través de la seva àrea social Poble-sec per a Tothom. Es tracta d’una trobada intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.
Poble-sec per a Tothom està iniciant la selecció dels 30 alumnes que participaran en el curs i aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que estan participant a les diferents entitats.
La mostra gastronòmica La Cuina del Món es celebrarà els dies 9 i 10 de juliol i pretén ser la culminació d’un procés de formació i participació que comença amb un Curs de Tècniques de Cuina que es realitza els dissabtes pel matí de 10 a 13:30h amb el següent calendari:

Del 17 d’abril fins al 3 de juliol, cada dissabte: Curs de Tècniques de Cuina, com treballar a la cuina d’un restaurant i com realitzar menjars per a col·lectius.
5, 6,7 i 8 de juliol : Pràctiques del Curs-Elaboració dels plats
9 i 10 de Juliol: Participació durant la mostra gastronòmica.

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 6 i 7 d’abril a les 20h al Centre Cívic el Sortidor (Plaça del Sortidor, 12)

Per a més informació sobre aquest projecte podeu trobar-nos de 10h a 14h i de 17h a 21h al 93 324 85 38 o a poblesecperatothom@yahoo.es

Document: Cartell (513.98 kb)