13 febrer 2015

ART IMPOSSIBLE, AL MERCAT DE LES FLORS

el Mercat de les Flors acollirà la primera edició de L’Art Impossible, un festival artístic on les arts plàstiques i escèniques es converteixen en el vehicle de transformació de persones amb i sense discapacitat que actuaran, crearan i comunicaran.

Ens alegra comunicar-vos que el SUSOESPAI participa en el Festival Art Impossible el proper 14 de febrer, durant el matí, realitzant diversos tallers artístics.

Esperem que la proposta us agradi i que ens pugueu acompanyar.

Per fer-ho possible us necessitem a tots i us esperem.

Amb vosaltres l’Art Impossible el farem possible.

SUSOESPAI

El proper 14 de febrer, durant tot el dia, el Mercat de les Flors acollirà la primera edició de L’Art Impossible, un festival artístic on les arts plàstiques i escèniques es converteixen en el vehicle de transformació de persones amb i sense discapacitat que actuaran, crearan i comunicaran.

L’art impossible neix de la fusió de dos projectes independents, una exposició d’artistes i xerrades sobre art i inclusió organitzada per l’associació Artistas Diversos i un festival d’art inclusiu idea de Jordi Estrada, que amb el suport de l’ Institut Municipal de Persones amb Discapacitat , ICUB, Mercat de les Flors, Institut del Teatre i d’altres organitzacions té com a resultat un gram esdeveniment de la cultura inclusiva a la ciutat de Barcelona.

L’art impossible és teatre, música , dansa, diàleg, arts plàstiques i visuals, conta-contes… les activitats es realitzaran en diferents espais : Plaça Margarida Xirgu, Sala Ovidi Montllor i vestíbul del Mercat de les Flors( veure programa)

Important: L’entrada és gratuïta i lliure per a totes les activitats però, donat que l’aforament de la Sala Ovidi Montllor és limitat, s’ha agrupat en tres blocs els actes que es celebraran a aquest espai per tal de garantir la comoditat del públic i facilitar la organització.

Així doncs, per assistir a les activitats programades a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors cal fer reserva prèvia al correu electrònic lartimpossible@gmail.com o al telèfon 650 525 353, indicant el bloc o blocs al/s qual/s es desitja assistir.

Els Blocs són:

BLOC 1: de 10 h a 12 : Inauguració+Conversa amb la Cia Brots -Pallapupas”Omplir la vida a través del teatre”+ Espectacle de teatre ” ELLA”

BLOC 2: de 13 h a 14:30: Conversa amb l’Ignasi Terraza, Nono Fernàndez, Xavi Hinojosa i Santiago Estrada +Concert de Jazz d’Ignasi Terraza, Nono Fernandez i Xavi Hinojosa.

BLOC 3: de 17:30 a 19:30 h Conversa amb el Jordi Cortés ( Associació Kiakahart i col·lectiu Liant la Troca)+ Espectacle de Dansa” Los Nadie” Jordi Cortés i col·lectiu Liant la Troca + Concert de Tirabol+ Cloenda .

Igualment us informem que s’han previst mesures d’accessibilitat a la comunicació com intèrpret en llengua de signes, subtitulació i audiodescripció ( veure programa detallat)

Esperem que la proposta us agradi i que ens hi pugueu acompanyar.

Amb voslatres l’Art Impossible el farem possible.