17 setembre 2013

“BAIXEM AL CARRER”, UNA DE LES 150 INICIATIVES SOLIDÀRIES RECOLZADES PER BAYER

Dins de les activitats en commemoració del 150è aniversari de Bayer, la companyia ha decidit donar suport a 150 projectes de voluntariat d’arreu del món amb una donació de 750.000 euros. La multinacional aportarà 5.000 euros per a cada projecte, tres d’ells proposats pels empleats i jubilats de l’empresa a Espanya.

La Bayer cares Fundation ha posat en marxa aquesta iniciativa, que amplia els projectes de voluntariat que d’alguns anys encà es duen a terme a Alemanya i Amèrica Llatina, sota el lema Cal ser un exemple!. L’objectiu és que els 750.000 euros que l’empresa aporta en el seu 150è aniversari serveixin per contribuir a millorar la vida de les persones que més ho necessiten.

A Espanya, es desenvoluparan els tres projectes seleccionats per la Bayer Cares Fundation serán els desenvolupants per la Coordinadora d’entitats del Poble-sec Barcelona, la ONG Cooperación para el Desarrollo del Camerun (Codescam) i la Asociación de diabéticos de Madrid.

La Coordinadora d’Entitats de Poble-sec de Barcelona pretén reduir l’abandonament de la gent gran, així com augmentar la sensibilització de la societat cap a aquest col·lectiu risc d’exclusió social en el barri del Poble-Sec a través de la campnaya “Baixem al carrer”. Gràcies a la intervenció comunitària, aquesta associació identifica les persones grans que, a causa d’obstacles de l’estructura dels edificis, problemes de mobilitat o circumstàncies familiars, no poden sortir de casa sense ajuda externa i els ajuda a sortir de casa seva, per tal de mantenir el contacte amb el seu entorn.

 
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX