4 febrer 2014

BARNASANTS 2014 AL CC ALBAREDA

El cantautor Andreu Valor ha estat el protagonista aquest dissabte del primer concert de la XIX edició del Barnasants que es fa al districte de Sants-Montjuïc. Era la segona vegada que participava del festival i ho va fer al centre cultural Albareda, al barri del Poble-sec, un espai que s’estrena en el festival d’enguany.

En canvi, enguany no s’ha programat cap concert a les Cotxeres de Sants, on l’any passat es va fer la clausura, però es repeteix al Koitton Club, “un club interessantíssim”, considera Pere Camps, que es troba just darrere de les Cotxeres de Sants i que és una sala de concerts autogestionada per una cooperativa.

Un altre dels espais que s’estrenaran en aquest festival però on els organitzadors tenen la voluntat de repetir durant moltes edicions més és el Casinet d’Hostafrancs, amb el concert d’Hotel Cochambre el proper 20 de març. “Volem veure si el podem convertir en una de les grans seus del Barnasants”, assegura Pere Camps. A més, també explica que vol anar més enllà: “A veure si som capaços convèncer al Districte perquè es converteixi en l’ateneu de la cançó d’autor”, i per tant que s’hi pugui fer una programació estable de cançó d’autor.

En total seran més de 20 concerts que es faran al Districte de Sants-Montjuïc. “Intentarem que se’n facin més”, diu Camps, però reitera la seva aposta pel Casinet d’Hostafrancs com a seu permanent de la cançó d’autor.
 
 

SI T'AGRADA COMPARTEIX