20 novembre 2017

BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ – RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES NOVES

Benvolguts i benvolgudes,

Enguany a Bona Voluntat en Acció necessitem el vostre ajut per fer feliços els més petits. Com ja sabeu, l’entitat està orientada a la inserció social i laboral de col·lectius en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat. Aquesta actuació és integral i avarca diversos àmbits i a tots els integrants de la família, inclosos els més petits.

Habitualment, fèiem la recollida de joguines a les tradicionals parades de la Gran Via, però aquest any, per motius aliens a l’entitat no podem fer-ho- És per aquest motiu que, des de l’entitat, volem engegar un projecte de recollida de joguines conjuntament amb la Coordinadora d’Entitats, per repartir-les al Nadal als fills i filles dels nostres usuaris i usuàries i d’altres entitats del barri, perquè puguin gaudir de la il·lusió i l’alegria que caracteritza les festes nadalenques.

Per aquest motiu us demanem donacions de joguines noves i material escolar per poder regalar-li als més petits de l’entitat. Les donacions s’hauran de realitzar fins al dia 13 de desembre al c/Elkano 24, on té la seu la Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec, i s’organitza dins de la campanya del Nadal Solidari 2017.

Moltíssimes gràcies pel vostre ajut.

Salutacions cordials,

Bona Voluntat en Acció
Pg. Montjuïc 70, baixos
08004 Barcelona
Tel. 93 192 62 60 / 658 91 99 93