2 setembre 2010

BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ: CONCERT SOLIDARI

El proper dimarts 14 de Setembre a les 21h, Bona Voluntat en Acció realitzarà un concert solidari, a la Sala Luz de Gas (c/Muntaner 246, Barcelona). El concert estarà a càrrec de dos grups: JOAN DAUSÀ I ELS TIPUS D’INTERÈS i LA SALETA DEL POBLE SEC.La recaptació íntegra en forma de donatiu serà per a la mateixa ONG i anirà destinada al finançament dels diferents projectes de l’entitat.

Bona Voluntat en Acció és una ONG de caràcter social basada en el voluntariat, sense afany de lucre i independent, constituïda el maig de 1997. Treballem des del barri del Poble Sec de Barcelona, on fenòmens com l’atur o l’arribada de persones immigrants es donen amb força i on l’envelliment de la població, la baixa renda per càpita o el mal estat dels habitatges són problemes quotidians.
El seu objectiu és intentar eradicar la pobresa, la marginació i l’exclusió social fomentant l’esperit de solidaritat i el voluntariat. Els destinataris són: persones desocupades, amb manca de recursos econòmics i amb poca o cap formació, famílies monoparentals, persones immigrants i en procés d’inclusió social, dones víctimes de violència de gènere i gent gran. A l’entitat, a més dels cursos i tallers laborals gratuïts (cursos d’alfabetització i llengua, cursos d’informàtica i cursos ocupacionals d’oficis), es reparteixen setmanalment més de 50 lots de menjar entre unes 50 famílies necessitades del barri, a més d’oferir roba de segona mà cada dimarts i productes d’higiene personal i per la casa. Bona Voluntat també compta amb un complet servei d’acollida i assessorament per a nouvinguts, un taller actiu de recerca de feina, i classes de reforç escolar per 20 nens i nenes els divendres a la tarda.
Us convidem a COL·LABORAR, creiem que d’aquesta forma tots plegats aconseguirem fer que aquest món sigui més just i solidari.
Les entrades són de 15 euros, de 10 euros per joves de 18 a 24 anys i de Fila 0, també de 10 euros, pels que no puguin anar.
(Els punts de venda són: a la nostra entitat i abans de que comenci el concert a la Sala Luz de Gas).