PER QUÉ FER-TE BASTÓ ?

BUSQUEM BASTONS
És una campanya de captació de recursos pel projecte Acompanyament a la Gent Gran de la Coordinadora d’Ettitats del Poble-sec.

QUÈ ENTENEM PER BASTONS?
Els bastons són elements indispensables de suport, reforç i seguretat. UNA AJUDA PER NO CAURE. En aquest cas, els bastons, volen oferir un suport al projecte Acomapanyamet a la Gent Gran i als seus i les seves participants.

L’Acompanyament a la Gent Gran és un projecte de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec que va néixer l’any 2006 adreçat a persones grans que es senten soles i volen una estona de companyia.

L’objectiu principal del projecte és millorar la qualitat de vida de la gent gran oferint-los suport, companyia, distracció i millora de l’autonomia personal tot promocionant l’envelliment actiu a través de la col·laboració d’un grup de voluntariat.

T’ANIMES A SER BASTÓ?
1.- Tenim els Bastons Voluntaris: busquem gent voluntària que vulgui dedicar part dels seu temps a fer companyia a persones grans. També pots col·laborar amb algun voluntariat com a tallerista, reforç en tècniques de captació de fons, ajuda en la difusió i tot el que vulguis oferir.

2.- I també els Bastons Econòmics: necessitem recursos econòmics per garantir l’estabilitat del projecte. Aquesta col·laboració es pot fer en una donació única o en varies donacions periòdiques.

Per qualsevol dels dos tipus posat en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic acompanyamentalagentgran@gmail.com o per telèfon 93.443.21.72 (preguntar per Mariona o Noemi).

Si vols saber més del projecte aquí tens l’enllaç: https://acompanyamentalagentgran.wordpress.com