20 maig 2016

CAMINADA SOLIDÀRIA PER CÀRITAS BARCELONA, EL 21 DE MAIG

Necessitem gent solidària que camini el proper dissabte dia 21 de maig per Càritas Barcelona!!

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya col·labora en la organització de la 2a Caminada Solidària de Càritas 2016 amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona ajuda els municipis en la construcció d’instal·lacions esportives municipals, col·labora amb l’organització de diferents esdeveniments esportius i fa formació als tècnics municipals que gestionen l’esport al municipi. Però, tot i la tasca municipal, hi ha dades que mostren que un 52% dels ciutadans de la demarcació de Barcelona no fa esport.

Per aquest motiu la Diputació de Barcelona té en marxa la campanya “Penja’t una medalla. Fent esport sempre hi guanyes”.

Aquesta caminada té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva als municipis de la demarcació de Barcelona, passar un matí agradable i gaudir d’un paisatge magnífic, però també té la finalitat de col·laborar amb el programa PAIDÓS, que treballa per eradicar la pobresa hereditària infantil.

Sortida:
Lloc: Àrea d’Esbarjo de Santa Maria de Vallvidrera (Parc de Collserola).
Hora: 10:00 h. Cal ser-hi amb anticipació (mitja hora abans) per a recollir la bossa del caminador amb cor.

Recorregut: 6,9 Km
Dificultat: fàcil
Santa Maria de Vallvidrera, Pantà de Vallvidrera, volta al Pantà de Vallvidrera, Santa Maria de Vallvidrera, Font de la Budellera, Torrent de la Vinassa, Turó d’en Ferrer, Vil·la Joana, Santa Maria de Vallvidrera.

Inscripció: solidària a partir de 8 euros.

Inclou:
Kit solidari: Motxilla (bossa del caminador amb cor) + samarreta + obsequi (tubular).
Avituallament durant la caminada.
Entrepà + beguda.

Apunta’t i fes un donatiu a partir de 8 euros, anirà destinat íntegrament al programa PAIDÓS de Càritas, que lluita contra la pobresa infantil hereditària.

INSCRIU-TE AQUÍ: http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=inscripcio&id_esdeveniment=312&crea_nou=1