10 octubre 2014

CASTELLERS DEL POBLE-SEC, PROPERA ACTUACIÓ A MANACOR

Barcelona, 10 d’octubre de 2014

De Salses a Guardamar, i de Fraga a Manacor

Els Castellers del Poble Sec actuaran el proper dissabte 18 d’octubre a Manacor, a la diada dels Al•lots de Llevant, en la sortida més especial d’aquest segon tram de temporada, després del viatge a Atxondo, País Basc, del passat mes de juny. I és que, curiosament, els bandarres, fora del principat però encara dins dels Països Catalans, només han actuat a Formentera. Van estar a punt d’anar a Algemesí, però un canvi de data d’última hora ho va espatllar. I a la Catalunya Nord, on també hi ha colles, no hi han actuat mai tampoc.

Tot plegat fa que els bandarres tinguin moltes ganes de gaudir d’un cap de setmana que de ben segur serà inoblidable, i on hi volen portar els seus millors castells tot i les baixes arran del Concurs de Tarragona i de problemes de dates d’alguns membres del tronc. Actuaran amb els Al•lots de Llevant, que si tot va bé visitaran el barri de Poble Sec alguna data a concretar del 2015, i amb els Castellers de Mallorca.

A més a més, per celebrar la sortida i motivar els seus membres a seguir recorrent el territori, la colla ha estrenat recentment al seu local un mapa dels Països Catalans. Aquest mapa s’omplirà amb xinxetes que indicaran totes les poblacions i localitats on ha actuat la colla, seguint una coloració lligada al nivell dels castells fets. Així, esperen que la xinxeta de Manacor sigui del color dels vuit pisos, o, a males, del color del nivell de set i mig.

Els bandarres estan en un moment molt important de la temporada. Havent descarregat un 4d8 al Carrer Blai a la Diada d’Aniversari de la colla el 20 de juliol, i havent deixat només en carregat el carro gros del Concurs de Tarragona, ara preparen amb moltes ganes la recuperació del seu castell límit en el mes i mig que els queda de temporada.