7 maig 2008

CONVOCAT L’11È CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC 2008

El veredicte del concurs es farà públic durant la Mostra d’Entitats del Poble-sec, que tindrà lloc els dies 31 de maig i 1 de juny de 2008

La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells. Els participants han de fer arribar de manera individual o col·lectiva un disseny, original i inèdit, en què cal incloure les frases “Festa Major del Poble-sec” i “del 12 al 20 de juliol 2008”. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats, atès que els dissenys han de permetre la fotoreproducció i la impressió a quatre colors.

El concurs té un premi únix de 850 euros per al cartell guanyador i el període de presentació de propostes és del 14 d’abril al 10 de maig de 2008 al Centre Cívic El Sortidor.

El guanyador s’ha de comprometre a realitzar les adaptacions necessàries per als diferents suports de comunicació. Del disseny guanyador se n’acostumen a fer adaptacions per a pancartes venecianes, programes de mà i de butxaca i, en aquest cas, fins i tot se’n fa una etiqueta per a una ampolla de cervesa que s’elabora especialment per a la festa major.

En els darrers anys, en aquest concurs s’han presentat al voltant d’una quarantena de propostes, i els guanyadors han estat autors joves que han aportat cartells de colors vius i disseny contundent amb estils trencadors.

Les obres no premiades estaran a disposició dels autors del 3 al 15 de setembre al Centre Cívic El Sortidor.