26 novembre 2016

LA COORDINADORA D’ENTITATS ENTREGA A JOAN MANUEL SERRAT EL 7è PREMI POBLE-SEC

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec va celebrar el sopar del seu 27è aniversari el passat divendres al vespre al centre cívic El Sortidor, i on hi van assistir prop de 130 persones de 36 entitats del barri. El president de la Coordinadora, Josep Guzmán va defensar el paper de les entitats que agrupen: “Totes ens trobem aquí per treballar conjuntament, tots teniu un punt de mira amb la identitat del barri que és el Poble-sec” i “penso que no hi ha gaires llocs en el món que treballin pel territori amb aquest tarannà, nosaltres el tenim i no el podem perdre”.

A l’acte també es va lliurar el 7è Premi Poble-sec al cantautor Joan Manuel Serrat, conegut al seu barri com “El noi del Poble-sec”. Serrat ha rebut molts premis durant la seva trajectòria professional, però aquest reconeixement “em toca molt més, per això el col·locaré en el meu millor de la meva ànima”, confessava. El cantautor poble-sequi va expressar que “no hi ha res millor en la vida que la teva gent t’estimi” i va deixar clar que “aquest barri, és el meu barri”. I és que per Serrat “només hi ha un barri en la vida”, i és aquell, segons va dir, “on un neix i creix, on un aprèn les coses fonamentals de la vida entre la família, els mestres i els carrers”.

La regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez va subratllar l’aposta de la Coordinadora “amb els projectes i sempre pensant amb quin és el futur d’un barri que s’ha anat adaptant a moltíssimes realitats i molt canviants”. També va referir-se a l’atenció a la gent gran del barri com a repte de la coordinadora, “són reptes que tenim molta capacitat d’afrontar-los i ho farem de la millor manera, sou un exemple per tota la ciutat”, deia.