2 octubre 2017

LA COORDINADORA D’ENTITATS DEL POBLE-SEC SE SUMA A L’ATURADA GENERAL DEL 3 D’OCTUBRE

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec manifestem:

La nostra felicitació a tots els veïns i veïnes i a totes les associacions i entitats del barri per la seva participació en el referèndum celebrat ahir, dia 1 d’octubre, pel civisme demostrat i per la seva contribució a l’èxit d’una jornada destinada a expressar lliurement i democràtica la voluntat del poble català sobre el seu futur.

La nostra condemna a la violència d’unes organitzacions armades contra una ciutadania pacífica amb l’objectiu de causar terror i de castigar i reprimir la lliure expressió d’una voluntat política.

La nostra solidaritat amb els centenars de persones agredides i ferides i les seves famílies, pel suposat delicte de defensar unes urnes i unes paperetes de vot.

La nostra decisió de sumar-nos a l’aturada general de demà, dia 3 d’octubre, com a protesta contra la violència repressora i contra les actuacions que alteren la convivència pacífica i són un atac directe contra les nostres autoritats i el nostre poble.

La nostra exigència de negociar una sortida política a l’actual situació de conflicte que estigui basada en el respecte estricte a la voluntat lliure i democràticament expressada pel poble català.

Poble-sec, 2 d’octubre de 2017