25 setembre 2016

LA CUINA DEL MÓN 2016-17 – SESSIONS INFORMATIVES I PREINSCRIPCIONS

La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona que gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Es tracta d’un projecte intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.

CAL DESTACAR, SOBRETOT PER ALS QUE JA CONEIXEU EL PROJECTE, QUE ENGUANY EL FORMAT DEL CURS ES DIFERENT: SON MES HORES DE FORMACIÓ, MENYS ALUMNES, ES FA ELS DILLUNS AL MATÍ I COMENÇA A L’OCTUBRE DEL 2016 I ACABA EL MARÇ DEL 2017. AL FULLET INFORMATIU HI TROBAREU TOTES LES INFORMACIONS NECESSÀRIES, INCLOS EL TIPUS DE CANDIDAT IDONI.

La Mostra gastronòmica La Cuina del Món 2016/17 es celebrarà al mes de març i pretén ser la culminació del procés de formació del Curs de Tècniques de Cuina que es realitzarà com sempre a la cuina del CC EL SORTIDOR (Plaça del Sortidor, 12).

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

En aquests moments estem iniciant la selecció dels 15 alumnes que participaran en el curs i creiem que aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que s’han adreçat a les vostres entitats.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 22 i 26 de SETEMBRE a les 10h al Centre Cívic EL SORTIDOR (Plaça del Sortidor, 12).

Si coneixeu cap persona interessada en participar a la Cuina del Món 2016/17 podeu fer-nos arribar el seu nom, telèfon, i país d’origen. Els principals requisits d’accés al curs són ser major d’edat, viure preferiblement al Districte de Sants Montjuïc, parlar castellà o català i estar motivat a rebre una FORMACIÓ per a treballar en el sector de la RESTAURACIÓ i GASTRONOMIA.

Coordinació La Cuina del Món
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
Elkano, 24 bx – 08004 Barcelona
93 329 99 52
cuinadelmon@gmail.com