19 agost 2015

DETINGUTS QUAN DUIEN MIG QUILO D’AMFETAMINA, AL POBLE-SEC

Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra, agents de la comissaria de Sants-Montjuïc van detenir el passat dimecres, 5 d’agost, un home i una dona, de 29 i 30 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc quan agents adscrits al Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants-Montjuïc es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana vestits de paisà. A l’altura de l’avinguda Paral·lel amb Nou de la Rambla van observar un noi i una noia que es passejaven pel carrer amb una bossa de plàstic a la mà que tenien una actitud molt nerviosa i vigilant sense deixar d’observar l’entorn en tot moment.

Quan la parella de paisà es va apropar als joves per identificar-los, aquests van fer cas omís de les seves indicacions. A més, els agents van veure com el noi donava la bossa de plàstic a la noia tot indicant-li que marxés del lloc ràpidament. Els agents, després de repetir en vàries ocasions que s’aturessin, van demanar que els entreguessin la bossa que duien a la mà. Mentre la noia es negava contínuament a donar-los-la, el noi va aprofitar l’ocasió per donar una empenta a un dels agents i fugir amb la bossa.

Els mossos van forcejar amb el jove que va intentar escapolir-se en vàries ocasions, va estripar una samarreta d’un dels agents i va oposar una forta resistència fins que finalment va acabar detingut.

Durant el primer escorcoll que van realitzar els agents als detinguts, van trobar 370 euros en efectiu a les butxaques del jove i, a l’interior de la bossa de plàstic, hi havia 0,5 kg d’amfetamina aproximadament (coneguda popularment com speed). La Unitat d’Investigació de Sants-Montjuic va sol·licitar un manament d’entrada i registre al seu domicili a l’interior del qual hi van trobar diversos tipus de substàncies estupefaents: 300 grams d’speed, 250 pastilles d’èxtasi, 70 grams de resina de cànnabis, 5 plantes de cànnabis, 30 unitats de LSD, fàrmacs per a la disfunció erèctil i 800 euros. A més, hi havia productes i estris per tallar les substàncies.

Els dos detinguts van ser traslladats a dependències policials i van passar a disposició judicial