Agenda

28 novembre 2014 - 10 gener 2015

2n MERCAT D’ART DE NADAL “ARTNOCAL DADIVAN 2014”

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) inaugura l’exposició col·lectiva i 2n Mercat d’Art de Nadal “ARTNOCAL DADIVAN 2014” el proper 28 de novembre a les 19h. Obres pictòriques, dibuixos, il·lustracions i altres meduses d’Aitana Bernabé, Celeste Ciafarone, Anna Fontelles, Núria Iglesias, Alba Molero, Pablo Peñalba i Carmen Rojo. On la família no arriba, l’amor grata el seu pedaç d’ànima. Entrada Lliure.

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art inaugura l’exposició col·lectiva y 2n Mercat d’Art de Nadal “ARTNOCAL DADIVAN 2014” el proper 28 de novembre a les 19h. Obres pictòriques, dibuixos, il·lustracions i altres meduses d’Aitana Bernabé, Celeste Ciafarone, Anna Fontelles, Núria Iglesias, Alba Molero, Pablo Peñalba i Carmen Rojo. Entrada Lliure.

Diuen que quan el Nadal s’aproxima, és moment d’apropar-se a la família i seguir les llums que ens guien. En el cas de Lacontra, com a bons amants, ens deixem guiar més per les ombres encobridores i les veus silenciades en forma de línies dels 7 artistes que empresonen el nostre esdevenir, gairebé com si ens faltés l’aire que dona al farcit del gall d’indi o l’aviram en qüestió la seva candidesa. A la freda nit que ens cobréis, presentem al nostre segon Mercat d’Art de Nadal o Dadivan Artnocal 2014 les obres d’aquells que no van voler mirar les llums de nadal però que van preferir veure-les. Il·lustracions, dibuixos, pintures i llums de l’amor per la vida en un fred que mai va poder cridar la seva calor, però que no deixa d’apropar-se al vermell d’aquestes dates que ens cobreixen com a mantell i regal de la mateixa existència. I, per què no, també per a la família pròpia i regalada. L’esperit amant és feble.

L’exposició i mercat d’art es podrà visitar del 28 de novembre al 10 de gener. Entrada Lliure.

La inauguració es cobrirà de la màgia dels personatges entre teles i cordes de les titelles per adults d’Andrea Lorenzetti i Aitana Bernabé a partir de les 20:30h:
– 19h. Inauguració de l’exposició “DADIVAN ARTNOCAL 2014”. Entrada Lliure.
– 20:30h Espectacle “Històries de M.M Lamort”, títelles per adults a càrrec d’Andrea Lorenzetti. Entrada Lliure i de Gorra.
– 21:15h Espectacle titellaire “El recital de Marieta”, titelles per adults a càrrec d’Aitana Bernabé. Entrada Lliure i de Gorra.

Lloc: LaContra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Organitzador: LaContra

Preu: Activitat gratuïta

%d bloggers like this: