Agenda

6 febrer 2015 - 8 febrer 2015

3a TROBADA INTERNACIONAL DE TORNERIA EN FUSTA I PIROGRAVAT

3ª Trobada Internacional de torneria en fusta i pirogravat

Els propers dies 6, 7 i 8 de febrer, en el centre cívic de El Sortidor, a la Plaça del Sortidor 12, a Barcelona, tindrà lloc la tercera trobada internacional de torners de fusta i pirogravat.

Durant aquest cap de setmana es faran demostracions de torneria i pirogravat a càrrec de: Miguel López (Palma de Mallorca), Francesc Dasquens (Catalunya), Rohit Kent (Canada), Carles Nicolau (Catalunya), Francisco Boyero (Málaga), Joaquim Cañisar (Barcelona) i Jordi Rimbau (Barcelona); amb la participació de tots els membres de Tornyclub Barcelona. Organitzat per el Ajuntament de Barcelona, amb col·laboració de la Coordinadora d’entitats del Poble Sec, el centre cívic de El Sortidor, Assoc. d’Amics dels Encenalls, Tornyclub Barcelona i Tornyfusta.

Aquesta trobada va neixer ja fà tres anys amb la intenció de donar a conèixer oficis que encara que han quedat relegats per la industrialització, han renascut com a hobby, que son un plaer, un relax i una manera de descobrir noves maneres d’expressar la creativitat.

Tornyclub crea un espai on desconnectar del actual mon ultra tecnificat oferint la possibilitat de crear bellesa i utilitat amb les pròpies mans, deixant de banda els materials sintètics i els plàstics, treballant la fusta.

Dates: 6, 7 i 8 de febrero
Que: 3ª Trobada Internacional de torners en fusta i pirogravat
Lloc: Centre Cívic El Sortidor, Plaça del Sortidor 12, Barcelona 08004
Contacte: info@eltallerdelaninfa.com 93 511 82 34 Jordi i Rosa
http://tornyclub.blogspot.com/2015/01/3-trobada-damics-dels-encenalls.html

Lloc: Centre Cívic El Sortidor - Plaça del Sortidor, 12 - Barcelona

Organitzador: Centre Cívic El Sortidor

%d bloggers like this: