Agenda

8 octubre 2014 - 9 octubre 2014

ANDREANE LECLERC AL MERCAT DE LES FLORS

Els dies 8 i 9 d’octubre presentem ANDREANE LECLERC, contorsionista del Quebec reconeguda internacionalment, amb un espectacle de petit format on Leclerc reflexiona des del seu cos sobre la perdurabilitat.

NADÈRE ARTS VIVANTS / ANDREANE LECLERC
Cherepaka

La contorsionista Andreane Leclerc es presenta per primer cop a Barcelona amb una peça en què du la flexibilitat del cos fins a extrems absolutament encisadors. L’artista del Quebec, un referent actual en l’art del contorsionisme, parteix en aquest treball del cos d’una tortuga i la metàfora que representa la seva closca (eterna) i la seva carn (perdurable). L’espectacle és un assaig inspirat en l’obra de Francis Bacon i concebut com un quadre escènic que pretén deconstruir l’espectacularitat de la contorsió per fer d’aquest llenguatge acrobàtic un llenguatge del cos, una matèria de representació, un guió escènic.

La presentació a Barcelona de Leclerc forma part del projecte Autopistes del Circ, una xarxa europea i nord-americana per promoure els espectacles de circ arreu del món.

Andréane Leclerc va iniciar la seva carrera als nou anys, quan va ingressar a l’Escola Nacional de Circ de Mont-real. Amb disset anys va començar a fer gires amb diferents companyies de circ, sempre buscant una raó de ser a través de la contorsió. Leclerc intenta portar més enllà els límits no només del cos, sinó també de la concepció que en tenim.

Des de l’any 2006 ha dirigit i interpretat Et pourquoi pas!, Di(x)parue i InSuccube. Recentment ha creat la companyia Nadère Arts Vivants, amb la qual té previst crear noves obres. En aquest moment treballa en els projectes Mange-Moi i La putain de Babylone, a més a més de col·laborar com a intèrpret amb directors i coreògrafs com ara Angela Konrad, Peter James i Dave St-Pierre.

Idea original i interpretació Andreane Leclerc

Horari: 20:30 h. Preu 12 €

Lloc: Mercat de les Flors - Plaça de Margarida Xirgu - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: Mercat de les Flors

Preu: 12€

%d bloggers like this: