Agenda

28 març 2015

BETO STOCKER Y LOS MACHAS LATINOS, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) presenta BETO STOCKER Y LOS MACHAS LATINOS en concert el proper dissabte 28 de març a les 20:30h com a part de l’exposició “El Juego y el Duelo” d’Aitana Bernabé. Entrada Lliure i de Gorra.

BETO STOCKER Y LOS MACHAS LATINOS presenten els seus darrers temes a LACONTRA (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) aquest dissabte 28 de març a les 20:30h.

BETO STOCKER Y LOS MACHAS LATINOS (Stefano Pompilio-Contrabaix, Antoni Portell–Conga i Percussions, Francesco Rizzo – Bateria, Beto Stocker – Guitarres i Veu) es va crear l’any 2006 i des de llavors han realitzat nombrosos directes en escenaris musicals de Barcelona, ciutat on resideixen actualment els seu membres.

BETO STOCKER Y LOS MACHAS LATINOS han publicat quatre CD on trobem pinzellades sonores preses de la seva paleta de Jazz Mestís. El jazz i el latin jazz s’amalgamen amb algunes miques de rock-pop en composicions de música i lletres de collita pròpia.https://www.facebook.com/pages/Beto-Stocker-banda/107908559254053?fref=ts

I, a l’entrada i rereguarda dels compassos fusionats, l’assistent pot posar-se, tocar i apostar-se la mirada traspassant la difusa frontera entre “El Juego y el Duelo” amb les obres d’Aitana Bernabé com a fitxes de casino sense propietari (fins el 9 de maig).

Entrada Lliure i de Gorra

Lloc: Lacontra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: Lacontra

Preu: Activitat gratuïta

Document: word info (36.00 kb)
%d bloggers like this: