Agenda

24 gener 2015

CANCIONES DEL PARAL·LEL

Espectacle de varietats a càrrec de MANOLO DA COSTA i PEPE CLAVEL.

L’esplendor del Barri Xinès barceloní s’acabà d’apagar amb el canvi d’era que va supusar el 1992, com també va ocórrer al Gran Paral·lel i la seva magnífica proliferació d’espectacles, que va anar canviant i minvant, com la mateixa ciutat. Tots sabem que el Paral·lel va ser en el seu moment tant o més cosmopolita que el Berlín dels 20-30 o el París dels 50. Del passat del Paral·lel i del Barrio Xinès hi ha molta documentació, en llibres, fotografies, tesis i filmografía, a què cada dia tenim accés més fàcilment. Molta gent gran encara ens dóna testimoni d’allò que va viure.

Però tenir accés en aquests artistes que avui segueixen en actiu, ara octogenaris, és un privilegi que poques vegades ocorrerà. Invitem i volem indicar que aquest dissabte, 24 de gener, es presenten els artistes DACOSTA, LA VOZ DE MACHÍN i PEPE CLAVEL, EL NIÑO DEL CLAVEL, compartint escenari en l’Associació d’art Jam Circus rendint un homenatge en aquells anys gloriosos del Paral·lel de antany. Aquests dos mites de la cançó ens deixen el darrer foc viu d’una época que ja fa temps que va passar. Aquests dos artistes que van compartir escenari al Barcelona de Noche, La Bodega Bohemia, el Copacabana, l’Apolo, avui es retroben, com ho ja ho havien fet als anys 60 del segle passat.

Als amants de la Barcelona profunda els serà difícil resistir-se en aquest viatge a l’ahir, a través de la música i els espectacles de sempre…

Lloc: Jam Circus - Margarit, 44 - Barcelona

Horari: 21h

Organitzador: Jam Circus

%d bloggers like this: