Agenda

3 gener 2015

CARAVANA MILONGUERA, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) presenta CARAVANA MILONGUERA, tangos i milongues el proper dissabte 3 de gener a les 20:30h com a part de l’exposició col·lectiva i Mercat d’Art DADIVAN ARTNOCAL 2. Entrada Lliure i de Gorra.

Caravana Milonguera és un duet musical argentí de tangos i milongues nascut als carrers de Barcelona.

Gisele Cornejo a la veu i Ulises Yanov a la guitarra criolla, interpreten las autèntiques cançons del gènere de tots els temps. Al llarg de l’espectacle es va fent un recorregut per les històries que el tango sap tant bé com cantar-nos, explicant anècdotes de l’origen d’aquesta bella i particular música nascuda a Rio de la Plata, acompanyades sempre de l’humor, la passió i la ironia que el tango requereix.

https://www.facebook.com/caravana.milonguera?fref=ts

I embolicant com a drap els ulls dels espectadors al ritme de les melodies criolles, les parets i espais de LACONTRA es cobreixen amb les obres pictòriques, dibuixos, il·lustracions i altres meduses d’Aitana Bernabé, Celeste Ciafarone, Anna Fontelles, Núria Iglesias, Alba Molero, Pablo Peñalba i Carmen Rojo.

Entrada Lliure i de Gorra.

Lloc: LaContra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: LaContra

Document: word nota (35.00 kb)
%d bloggers like this: