Agenda

8 maig 2018

CONCERT SOLIDARI “70 ANYS JUNTS”, EL DIA 8 DE MAIG

08/05 Concert SOLIDARI ’70 anys junts’ a favor de Sant Pere Claver (Sala Barts)

Tres referents del panorama musical català: la Soul Machine (grup de soul i rhythm and blues), Cesk Freixas (‘fuster’ de cançons) i Damià Olivella (cantautor de soul i blues) reuneixen el seu talent pel concert solidari #70anysjunts, que commemora l’aniversari de la Fundació Hospital Sant Pere Claver (Poble-sec, Barcelona).

La recaptació del concert anirà destinada íntegrament a Consulta Jove de la mateixa fundació, un servei públic gratuït d’atenció immediata, oberta i espontània  per a nois i noies entre 12 i 21 anys, les seves famílies i els professionals del seu entorn.

Aquest projecte respon a la sensibilitat i el treball de molts  professionals que, al tractar als adolescents, observen com aquesta etapa de la vida és plena de dificultats i, alhora, de potencialitats.  El jove viu aquest moment de vulnerabilitat, d’incertesa davant del futur, sovint, molt sol i sense suficient recolzament. A més, quan necessiten atenció en salut mental, arriben poc i tard al sistema sanitari.

El servei neix al 2015 de la mà de tres experts en salut mental de l’Hospital de Dia per a Adolescents de Fundació Hospital Sant Pere Claver i ja ha atès a més de 100 usuaris/es. Necessitem recursos per a poder atendre a més adolescents en situació vulnerable.

Col·labora amb nosaltres i gaudeix d’un gran concert solidari!
[http://www.santpereclaver.org/email/img/boto-entrada.jpg]

Dia: Dimarts, 8 de maig – 20.30h
Lloc: Sala Barts (Av. Paral·lel, 62 08001 Barcelona)
Artistes: LA SOUL MACHINE · CESK FREIXAS · DAMIÀ OLIVELLA

Si no pots venir al concert, també  pots fer el teu donatiu com a fila 0 aquí

Descarregar cartell aquí

Moltes gràcies!

Lloc: Sala Barts - Paral·lel, 62 - Barcelona

Horari: 20,30h

Organitzador: Fundació Sant Pere Claver