Agenda

26 febrer 2018

DILLUNS DE CINEMA A LA BIBLIOMUSICINETECA: EL TEMIBLE BURLÓN

Dilluns, 26 de febrer de 2018, a les 19h.

La sessió del dia 26, dins del cicle-Recordem els Cinemes del Barri (iniciada el passat mes amb el cinema Mistral de Sant Antoni), retrà homenatge a la popular, criticat i particular Cinema Hora del Paral.lel, amb la presència d´espectadors que ho van ser de petits i joves del cinema. Es passarà un documental homenatge a l´actor Burt Lancaster.

La sessió vindrà complementada amb un recordatori de l´actriu Dorothy Malone, que ens va deixar el mes de gener.i que també ens va enamorar amb les seves pel.lícules pels cinemes del barri (Escrito sobre el viento, El hombre de las pistolas de oro, El último viaje, Angeles sin brillo, El último atardecer…).

EL TEMIBLE BURLÓN

Una de les obres mestres del gènere. Humor i aventures es combinen de forma admirable navegant per les aigües del Carib. Amb un Burt Lancaster en plenitut, sempre ben acompanyat per Nick Cravat, el seu company des dels temps en que eren acròbates de circ, i amb la bella actriu alemanya Eva Bartok com acompanyant femenina. Dirigida per Robert Siodmak (Forajidos, El sospechoso, La escalera de caracol, Túnel 28, A través del espejo…)

Antoni Inglés i Antoni Martínez, dos veterans amb moltes històries a la seva vida, ens explicaran les seves experiències infantils al Cine Hora. Situat a l´Avinguda del Paral·lel, 57, tenia 531 localitats i va fer la seva primera sessió el 31 de desembre del 1941 i la seva darrera el juliol de 1972.

Lloc: Bibliomusicineteca - Vila i Vilà, 76 baixos - Barcelona

Horari: 19h

Organitzador: Bibliomusicineteca

Preu: entrada lliure

%d bloggers like this: