Agenda

20 desembre 2014

DIME3. JAZZ FUSIÓ, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) presenta DIME 3, jazz fusió en concert el proper dissabte 20 de desembre a les 20:30h com a part de l’exposició col·lectiva i Mercat d’Art DADIVAN ARTNOCAL 2. Entrada Lliure i de Gorra.

DIME 3, banda de jazz fusió de recent creació, es presenta a LACONTRA (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) aquest dissabte 20 de desembre a les 20:30h.

DIME 3 està format por un trio de músics internacionals de llarg recorregut (Diego López Collia, Sergio Di Finizio, Albert Enkaminanko) que recentment van sentir la necessitat d’unir-se com a formació de jazz fusionats i infusionats per músiques del món, per a calentar els cossos en acolorit ball.

Si la nit és freda, el jazz catalític de Dime 3 encoratja i cobreix de sensual baf l’aire amb la seva música vibrant que demana a crits moure’s com a cos orfe d’ànima pura, però ple de càlid cor.

I, embolicant com a paper de regal les parets i espais de LACONTRA, les obres pictòriques, dibuixos, il·lustracions i altres meduses d’Aitana Bernabé, Celeste Ciafarone, Anna Fontelles, Núria Iglesias, Alba Molero, Pablo Peñalba i Carmen Rojo.

Entrada Lliure i de Gorra.

Organitza: LaconArt Generador Ocasional de Eventos i Fressa Ent.

Lloc: LaContra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: LaContra

Preu: Activitat gratuïta

%d bloggers like this: