Agenda

20 març 2015 - 9 maig 2015

EL JUEGO Y EL DUELO, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) inaugura l’exposició “EL JUEGO Y EL DUELO” d’Aitana Bernabé el proper divendres 20 de març a les 19h. I, com a part de la inauguració, les actuacions de Pepino Pascual, Títere Tap (Beatriz Henríquez), Pep Gómez i Andrea Lorenzetti a les 20:30h. Entrada Lliure.

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art inaugura l’exposició “EL JUEGO Y EL DUELO” d’Aitana Bernabé el proper divendres 20 de març a les 19h. Entrada Lliure.

Teatrets amb llum i moviment, llenços tèxtils que porten al visitant al laberint del temps, objectes inanimats que es converteixen en éssers mitològics i els personatges de “La Niña Salvaje” i “El Verdugo A” que ens diuen en secret com afrontar l’estat de la nostàlgia. A l’obra d’Aitana hi ha estacions temperamentals, hi ha arbres que ploren resina, que ens inciten a niar els nostres dols en branques protectores, per a després viure un moment de desfulli que ens obligui a baixar i, així, abraçar les seves arrels per aferrar-nos novament al cicle de la vida.

Amb els seus quadres, l’espectador necessita xopar-se del joc, el ritual i la representació d’allò “naif-macabre” amb la fi de ressorgir des d’un estat que s’obre i tanca davant el somriure dolç i el buit de la pèrdua. Es broda, es pinta, es dibuixa i es teixeix per a recordar. Les obres, gran part d’elles tèxtils, són un text-document, i cada puntada és una sutura de ferides reconegudes o noves i invisibles que el visitant descobreix en la seva passejada amb la mirada cavalcant per les parets.

L’exposició es podrà visitar del 20 de març al 9 de maig. Entrada Lliure.

La inauguració es vestirà de gala cabaretera amb les actuacions de Pepino Pascual, Títere Tap (Beatriz Henríquez), Pep Gómez i Andrea Lorenzetti a partir de les 20:30h.

Entrada Lliure

Lloc: Lacontra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Organitzador: Lacontra

Preu: Activitat gratuïta

Document: word info (24.00 kb)
%d bloggers like this: