Agenda

23 gener 2015 - 7 març 2015

EXPOSICIÓ “PIELES Y JIRONES”, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) inaugura l’exposició col·lectiva “PIELES Y JIRONES” el proper divendres 23 de gener a les 19h. Exposició dedicada a la tècnica del collage des dels diferents punts de vista dels artistes Inés Rojo, Raya i Onades. Més enllà de l’aparent bidimensionalitat, la mirada s’obre a les fronteres de l’horitzó. I, com a part de la inauguració, The Bad Turns en concert i presentació del seu nou videoclip “Downtown” a les 20:30h. Entrada Lliure.

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art inaugura l’exposició col·lectiva “PIELES Y JIRONES” el proper divendres 23 de gener a les 19h. Exposició dedicada a la tècnica del collage des dels diferents punts de vista dels artistes Inés Rojo, Raya, i Onades (Manuel Gutiérrez i Víctor Nieto). Entrada Lliure.

Si “l’Art de la Guerra” de Sun Tzu realment fos vist així, només podria referir-se a l’Art com a guerra en sí mateix i al collage com el seu idioma i arma. Els materials utilitzats, restes d’altres batalles penjats a assecar davant de vencedors i vençuts, jeuen com a desfetes abandonades i esquinçalls (jirones) de l’ànima de l’artista en la seva pròpia guerra personal. Aquests s’embranquen a la conquesta d’una frontera de significats, espais, imatges i bellesa a les valls d’un nou camp de batalla on els materials s’abracen com a eixam bulliciós de capes i terres guanyades però oblidades que, si bé contemplatius, es peguen als ulls dels testimonis ocasionals que s’adentren a les seves trinxeres emmarcades. Pells i esquinçalls de l’ànima.

L’exposició es podrà visitar del 23 de gener al 7 de març. Entrada Lliure.

La inauguració s’omplirà de l’electritzant música de The Bad Turns en concert a partir de les 20:30h:

The Bad Turns és un trio format per J.O.Lefranc (guitarra/veu), Pablo Campos (bateria) i Ian Olaizola (baix). Fa uns mesos van llençar la seva demo amb el seu nom homònim i des de llavors han estat movent-se per les sales de la ciutat comtal i voltants. Rock alternatiu amb influències americanes, cru, deixant espai també a temes més melancòliques i introspectives.Un intens directe que a LACONTRA es vestirà de gala per a la presentació i llençament del seu nou videoclip “Downtown”.

http://thebadturns.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/The-Bad-Turns/143574302515283?sk=timeline

Entrada Lliure

Organitza: LaconArt Generador Ocasional de Eventos

Lloc: LaContra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Organitzador: LaContra

Preu: Activitat gratuïta

Document: word nota (36.00 kb)
%d bloggers like this: