Agenda

5 octubre 2019

II FIRA D’ECONOMIA SOCIAL, SOLIDÀRIA I SOSTENIBLE AL POBLE-SEC

Se celebrarà el dia 5 d’octubre a la plaça del Sortidor, amb mostra de col·lectius i activitats

El 5 d’octubre és la data escollida per celebrar la II Fira d’economia social, solidària i sostenible de Poble Sec, un esdeveniment que organitzem des de CooperaSec per mostrar la riquesa de projectes comunitaris del barri i fer activitats i crear espais i debats que permetin mostrar al barri tot el que es mou en el món cooperatiu i els valors que porten implícits.

La fira, que es farà a la plaça del Sortidor, des de les 10 del matí fins a les dues del migdia acabant amb un dinar popular, vol ser un aparador de projectes, formals, informals, individuals o col·lectius, d’economia social i solidària i a la vegada un espai de reflexió sobre el què representen: iniciatives de gestió democràtica i participativa, equitatives i solidàries, amb un fort compromís cap a la comunitat i amb una priorització de la satisfacció de les persones per sobre del lucre.

A la Fira s’hi veuran representats els diversos eixos que des de CooperaSec, la xarxa per promoure l’economia social i solidària al barri de Poble Sec, es treballen i es promouen: consum responsable, economia de les cures, economia feminista, agroecologia, consum responsable, cultura comunitària, criança compartida i sostenibilitat de barri. També es faran activitats com debats, un teatre-fòrum o mostra d’experiències.

La iniciativa l’hem gestat en el marc d’un procés participatiu fet amb diversos col·lectius del barri implicats o vinculats dins la Xarxa, i així entre tots i totes s’ha pogut decidir el format de la fira, la data, les activitats i el seu objectiu compartit. L’any passat la fira es va celebrar en el marc de la mostra d’economies del barri, però enguany fem un salt endavant per consolidar-se com un espai propi de l’economia social i solidària.

Lloc: Plaça del Sortidor - - Barcelona

Horari: 10h

Organitzador: Cooperasec