Agenda

7 març 2015

JEHOVAMETRIC, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) presenta JEHOVAMETRIC en concert el proper dissabte 7 de març a les 20:30h com a part de la clausura de l’exposició col·lectiva “Pieles y Jirones”. Entrada Lliure i de Gorra.

JEHOVAMETRIC presenten els seus nous temes de post-blues, post-rock progressiu i techno rock a LACONTRA (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) aquest dissabte 7 de març a les 20:30h. Entrada Lliure i de Gorra.

A Jehovametric li agraden els zombies, el moonwalking, les natges en moviment, el psicotròpic, la psicodèlia, pitis, potes, “jetas”, forats, pals. I dintre i fora, i ballar com a robots. Quatre genets (Pablo Romero, Michele Manca, Edu Mandarina, Antonio Cuesta) cavalquen amb el so de la fi dels temps, on el POST BLUES i el TECHNO ROCK de tints divins imploren greus profunds. I ja està! (And that’s it!).

https://www.facebook.com/Jehovametric?fref=photo

I, entre elucubracions de guitarres impossibles i veus de rocker de mala vida i millor cel, el visitant pot deixar-se lliure i salvatge la cabellera visual i anímicament a LACONTRA davant les obres d’Inés Rojo, Raya i Onades, collage com a pells arrencades a bocins d’emoció a l’exposició col·lectiva “Pieles y Jirones” (clausura de l’exposició el 7 de març).

Entrada Lliure i de Gorra.

Organitza: LaconArt Generador Ocasional de Eventos

Lloc: Lacontra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: Lacontra

Preu: Activitat gratuïta

Document: word info (37.50 kb)
%d bloggers like this: