Agenda

31 gener 2015

JIM TERSOL & THE DREAMERS

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) presenta JIM TERSOL & THE DREAMERS en concert el proper dissabte 31 de gener a les 20:30h com a part de l’exposició col·lectiva “Pieles y Jirones”. Entrada Lliure i de Gorra.

JIM TERSOL & THE DREAMERS, presenten el seu nou treball “Dreamcatcher” (2014) a LACONTRA (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) aquest dissabte 31 de gener a les 20:30h.

JIM TERSOL & THE DREAMERS són una formació d’aquí amb sabor d’allà. Temes originals d’influència folk i country que, entre vents, cordes i les seves harmonioses veus femenines en anglès, ens traslladen sinuosament a les verds praderies angleses i irlandeses, i a les planes inacabables de l’oest americà més profund de hit melancòlic sonant en un bar de carretera secundària. Les melodies parlen per elles mateixes: soletat, amor, vida i mort, evocacions de sentiments i sensacions comunes, però de pensaments amb històries individuals de l’afortunat que les escolta i sap aclucar els seus ulls. La seva música aconsegueix desprendre les notes on es troba tot el sentiment que es troba en una llàgrima sobre escuma de cervesa gairebé extingida.

Increïble la magnífica i corbada “Miss Brave”: https://soundcloud.com/jimtersol/miss-brave1

Banda: Jim Tersol (compositor, guitarres), Mireia Decler (vocals, violí i petita percussió), Fernan Mas (violoncel, mandolina), Maribel Lara (bodhram, coros), Alfred Serra (baix acústic i elèctric), Mercè Català (violoncel, mandolina)

http://www.jimtersol.com
http://www.facebook.com/jimtersolandthedreamers
http://www.facebook.com/jim.tersol
http://www.soundclound.com/jimtersol
http://www.twitter.com/jimtersol

I, viatjant per les parets que es perden entre deserts i verjels, el roadie ocasional pot treure’s la pell a LACONTRA davant les obres d’ Inés Rojo, Raya i Onades, collage a bocins d’emoció a l’exposició col·lectiva “Pieles y Jirones” (fins el 7 de març).

Entrada Lliure i de Gorra

Lloc: LaContra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: LaContra

Preu: Activitat gratuïta

Document: word nota (34.50 kb)
%d bloggers like this: