Agenda

4 octubre 2014

LACONTRA. CLAUSURA DE L’EXPOSICIÓ “RELATIVITATS RESIDUALS”

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) clausura l’exposició performàntica “Relativitats Residuals” el proper dissabte 4 d’octubre a partir de les 20:00h amb programa d’activitats adjunt. Entrada Lliure.

Aquest dissabte 4 d’octubre, LACONTRA clausura el seu mes performàntic amb les següents activitats:

20h. Representació Teatral. “Diàlegs de Dalt i de Baix” A càrrec de la Cia. Oracles Teatre.
Diàlegs de Dalt i de Baix, guanyadora del VIIIè Premi de Teatre Ciutat de Sagunt, és un tríptic simbòlic, íntim i filosòfic. Inspirada en els diàlegs de Plató, l’obra està formada per tres peces: Sobre l’Amor; Sobre la Guerra i Sobre el Destí. Tres peces que cerquen la bellesa escènica de la simplicitat i l’experimentació sensorial i lumínica a través d’un text obert a la interpretació de l’espectador. Entrada Lliure.

22h. Concert. “Galis & Kidi ” . Duet acústic de música afro-espanyola. Galis, cantautor acústic procedent de Senegal, s’expressa en la seva llengua natal el wolof. Acompanyat per Kidi, guitarrista de solera y gran personalitat es fonen en cançons sensibles i profundes que mouen els sentiments. Entrada Lliure.

Les performances i actuacions es realitzen com a part de la clausura de l’exposició “Relativitats Residuals”. Aquesta exposició presenta un seguit de residus performatius convertits en peces tangibles desmarcant-se així de l’efímer de l’acció que, en ocasions, parlen per sí mateixes i, en altres, només amb l’acció dels presents. En les engrunes hi havia presència. En la degradació, temps. En la matèria, espai. En la mirada, cos.

Els artistes-performers Paloma Orts, Nina Orteu, Adrián Pino, Juan David Galindo, Raquel Delgado, Isil Sol Vil i Jack Bernal deixen les seves empremtes a LACONTRA desafiant la fugacitat del temps de les seves accions.

L’exposició es pot visitar fins el 4 d’octubre. Entrada Lliure.

Organitza: LaconArt Generador Ocasional de Eventos
LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art

Lloc: LaContra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20h

Organitzador: LaContra

Preu: Activitat gratuïta

%d bloggers like this: