Agenda

7 febrer 2015

LULLAVY I ABOBINABLE, A LACONTRA

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) presenta LULLAVY i ABOBINABLE en concert doble el proper dissabte 7 de febrer a les 20:30h com a part de l’exposició col·lectiva “Pieles y Jirones”. Entrada Lliure i de Gorra.

LULLAVY y ABOBINABLE, presenten dues aproximacions molt personals a l’indie-rock i al cru post-punk a LACONTRA (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) aquest dissabte 7 de febrer a les 20:30h.

Lullavy neix com un projecte personal a la ciutat de Sevilla. L’any 2010 publica el seu primer EP Cuatro canciones (Discos Perdidos), on les cançons es presentaven el més nues possibles: guitarres elèctriques i acústiques sense ornamentacions ni concessions. Aviat el projecte viatja a Barcelona i poc a poc es van establint les bases de la banda que és ara mateix. En 2012 apareix Mil espejos/Alarma nuclear (Death to Everyone Records). A partir de llavors, la mutació comença a ser evident, l’electricitat guanya terreny i el grup es completa a finals de 2013. El 2014 publiquen Conjuro (Martinete), el seu primer single com a banda i toquen amb d’altres bandes com Please Wait, Elora o La Parade.

Lullavy es fa servir de pocs elements (guitarra, baix i bateria) per a presentar les seves cançons, amb un so que beu tant de l’emoció de Jason Molina com de la cruesa de la primera PJ Harvey i, fins i tot, Fugazi. Miren els sons afilats i secs del rock alternatiu americà amb la seva personal visió i lletres en castellà especialment cuidades.

Lullavy són Guillem Bonet, Ernest Gómez i Saúl Ibáñez.

http://lullavy.bandcamp.com/

Abobinable, o també tot allò que pot tornar-se “bobo” o, de manera amable, boví. Tambén es pot aplicar a alguna cosa o persona susceptible d’adaptar-se a la forma d’una “bobina” o de dir-se Bob. I així és aquesta banda, com el seu nom, plena i buida a la vegada de tot sentit, un tipus de bèstia entranyable que rockea dur i amb moltes males intencions, volum alt i la sana i inocent intenció de trencar-ho tot entre ritmes negres i melodies d’èpoques que no van succeir. Tot això regat de lletres crues, tant, que donen ganes de mossegar-se els colzes o destrossar-se els llavis. http://abobinable.bandcamp.com

I, entre esquinçament de guitarres i lletres de cadencia poética suau i pàl·lida, el visitant pot trobar el seu tercer home a LACONTRA davant les obres d’Inés Rojo, Raya i Onades, collage com a pells arrencades a bocins d’emoció a l’exposició col·lectiva “Pieles y Jirones” (fins el 7 de març).

Entrada Lliure i de Gorra.

Lloc: Lacontra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: Lacontra

Preu: Activitat gratuïta

Document: word info (41.50 kb)
%d bloggers like this: