Agenda

25 octubre 2018

MERCAT DE LES FLORS PRESENTA PETER STAMER AL MNAC DINS LA BIENNAL CIUTAT OBERTA

PETER STAMER presenta On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense
25 d’octubre al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya). Activitat gratuïta

Amb una peça que es representa a museus d’arreu del món, Peter Stamer es qüestiona la recerca de la veritat a través de les conclusions de Nietzsche. El filòsof alemany pensava que l’home troba les seves veritats mitjançant el frau que obté de les metàfores. Peter Stamer i Frank Willens fan visible aquest conflicte a través de la seva pròpia metàfora escènica. L’obra qüestiona com l’home intenta donar un significat a la seva existència a través del llenguatge, caient d’aquesta manera en un parany de conceptes on l’home es perd en el seu propi pensament incapaç de veure més enllà.

Peter Stamer (AT / DE) és director, intèrpret, curador, autor i mentor en el context de les arts escèniques contemporànies. En els seus projectes l’interessa explorar les condicions per a l’empoderament físic i discursiu dins dels dispositius performatius, socials i narratius. A més de les seves peces teatrals i l’activitat pedagògica a tota Europa, també ha presentat els seus treballs a la Xina, els Estats Units, Canadà, Egipte o Israel en els darrers anys.

Frank Willens (EE. UU. / DE) és un ballarí, coreògraf, intèrpret, artista i actor de Califòrnia que ha viscut i treballat a Berlín des de 2003, on ha treballat amb Tino Sehgal, Meg Stuart, Falk Richter i Peter Stamer, entre d’altres.

Concepció, direcció, escenografia i posada en escena Peter Stamer / Interpretació Frank Willens / Text Friedrich Nietzsche / Abreviat i traduït a l’anglès per Peter Stamer, Frank Willens / Producció Peter Stamer / GARAGE

25 d’octubre al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) / 17:30h / Gratuït / Durada: 50′

Lloc: MNAC - Palau Nacional de Montjuïc - Barcelona

Horari: 17,30h

Organitzador: Mercat de les Flors