Agenda

25 setembre 2019 - 27 setembre 2019

SOM PARAL·LEL – AFRONTANT L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA DES DELS BARRIS

Us informem i us animem a la nostra participació activa a les activitats del barri per la setmana de l’emergència climàtica.

labase.info/setmana-daccio-vaga-mundial-pel-clima-20-27-setembre-2019/

Dimecres 25 de setembre a les 18h a La Base, C Hortes n 10
Taller col·lectiu d’investigació sobre canvi climàtic i models productius: Blackstone i l’extractivisme. Com operen contra la vida de forma global? Comptarem amb Ana Gonzalez, de la Comunitat Hondurenya de Barcelona. Organitza el Sindicat de Barri del Poble Sec.

Dijous 26 de setembre a les 18.30h CC Sortidor
Vagues per la vida: sinergies entre la vaga feminista i la vaga per el clima. Conversarem per pensar aquestes vagues des de les raels, pràctiques i tàctiques, eines, su base en la vida quotidiana i en els barris. Que podem aprendre la una de l’altre, i com es poden enfortir? Quins horitzons ens aporta l’ecofeminisme per articular aquestes lluites per la vida en comú? Comptarem amb Gemma Barricarte, Fridays4FutureBCN, Joana Grenzner, de l’Agencia 8M, Amaranta Herrero, de Climacció, i Yayo Herrero, d’Ecologistes en Acció (telepàticament). Organitza Barris Pel Clima Poble Sec

Dijous 26 de setembre a les 19h al Portal de la Pau es farà una manifest-acció pel decreixement de l’aviació, dels creuers i del turismo massiu.

Més info: labase.info/el-turisme-massiu-collapsa-el-planeta-stop-creuers-i-avions-manifestacio-dj-26-setembre-19h/

Divendres 27 de setembre de 16 a 17.30h Assemblea de Barri pel Clima Poble Sec, al pati de la Biblioteca, c/ Blai 34.

Farem un mapeig i pancartes. Cofacilitat per Raons Publiques, CooperaSec i més.

I anirem aplegades bloc Poble Sec a la Manifestació d’Emergència Climàtica des de la Biblioteca F. Boix a soritda a les 17.30, per sumar-nos a la manifestació Jardinets de Gràcia, que comença a les 18.30h.

Us hi esperem! Ens veiem al carrer per reclamar accions per fer front a l’emergència climática.

La Plataforma Veïnal Som Paral·lel

Lloc: Diversos espais del Poble-sec - - Barcelona

Organitzador: Plataforma Som Paral·lel

Preu: entrada lliure