Agenda

5 maig 2018

PERSONES SOLIDÀRIES, MUSEUS SOLIDARIS

PERSONES SOLIDÀRIES, MUSEUS SOLIDARIS 05/05/2018

Acció solidària de persones que treballen a museus a favor de ProActiva Open Arms al Museu Marítim de Barcelona.

Persones de diversos museus ens hem unit per organitzar una festa en solidaritat a la tasca que està portant a terme l’ONG ProActiva Open Arms, per donar visibilitat a la seva problemàtica i per recollir fons per la continuïtat de la seva activitat: el rescat de persones a la nostra mar que busquen refugi a Europa. L’entrada és gratuïta, tot el que es reculli està destinat a ProActiva Open Arms. Tothom que treballa per la festa ho fa desinteressadament. Us hi esperem!

Aquesta festa en defensa de l’ONG ProActiva Open Arms és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de:

Personal de les següents institucions: Museu Marítim de Barcelona, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Museu de la Música de Barcelona, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Museu Picasso de Barcelona, Museu de la Pell d’Igualada, Reial Club Marítim.

Companyies i artistes: Néstor Navarro – Teatre La Puntual, Cia Hotel Iocandi, Tahirou Drabo, Amic meu, Anna Rossi & Cesc Pascual (Escola de Músics del Raval), Pilar Pasanau (ProActiva Open Arms), Les impuxibles, Aixina Produccions, Karen Vicente, Carmen Segovia, Nuria Reolid, Isidre Santandreu, Jordi Calafell Garrigosa, Hey, TwoPoints.net.

Empreses i organitzacions: Museu Marítim de Barcelona, Vermunts Miró, Cervesa Moritz, Teatre La Gleva, Estudi Bàrbara Granados, Emotions Plus Concept, Projecte Itaka, Vanguard Gràfic, L’Escola de Músics-Escola de Música JPC.

Preu: activitats gratuïtes. Els diners recollits es donaran a l’ONG Proactiva Open Arms

Lloc: Museu Marítim de Barcelona - Av. Drassanes, s/n - Barcelona

Horari: de 12 a 20.30 h

Organitzador: Museu Marítim de Barcelona