Agenda

20 setembre 2019

PRESENTACIÓ DEL MAPA DE SÒLS DE CATALUNYA

Jornada de presentació del
Mapa de sòls de Catalunya 1:250.000

Divendres 20 de setembre de 2019, 09.45 – 11.45 hores
Seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

El divendres 20 de setembre de 2019, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) presenten el Mapa de sòls de Catalunya 1:250.000.

Aquest document cartogràfic representa un inventari de sòls que ofereix, de forma sintètica, informació sobre la morfologia dels sòls i les seves característiques físiques i químiques.

La jornada s’adreça a tots aquells professionals de l’administració, del món empresarial i de l’àmbit acadèmic, interessats en aprofundir en el coneixement de les característiques i la distribució dels principals tipus de sòls que s’han desenvolupat a Catalunya.

La jornada es completarà amb una exposició de mapes de sòls que mostrarà l’evolució de la cartografia de sòls a Catalunya des de la creació de l’Associació Internacional de la Ciència del Sòl (AICS), l’any 1923, fins als nostres dies.

Lloc: Sala d’Actes, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona ( mapa)

Data i hora: Divendres 20 de setembre de 2019, a les 09.45 hores.

Inscripció: L’assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible.
Inscriviu-vos a:

Lloc: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya - Parc de Montjuïc - Barcelona

Horari: 9h

Organitzador: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

%d bloggers like this: