Agenda

25 maig 2019 - 22 juliol 2019

A SANG!, EXPOSICIÓ DE MIREIA BORDONADA, A FUGA

Durant 20 anys, Mireia Bordonada ha fotografiat les comunitats punk i skin de les quals forma part. Fotografies des de dins, des del frec a frec de la pell, com un bon pogo.

La música esdevé l’eix central del projecte, la banda sonora dels moments transcendentals d’una família escollida: naixements, afectes, ressaques i dols. Lluny de fotografiar-lo com un moviment juvenil, les imatges de Bordonada mostren un estil de vida, una actitud irreverent, històries gravades A Sang!

Exposició emmarcada dins del festival Revela’t off 2019.

Mireia Bordonada
El 1999 inicia el projecte ‘A way of life’, un recorregut pel món underground de Barcelona. El seu treball, principalment, consisteix a fotografiar el seu entorn, allò que li és més familiar i proper. L’any 2005 guanya la beca del V Seminari de Fotografia i Periodisme d’Albarracín. El 2009 comença a treballar com a tallerista de fotografia participativa a la presó de Quatre camins amb el col.lectiu Ruido Photo. El seu treball s’ha projectat i exposat en diversos festivals de fotografia com OjodePez Photo Meeting, Trafic o el Visa Off de Perpinyà, entre d’altres. És sòcia fundadora del projecte cooperatiu Fuga. Centre de fotografia.

Inauguració: 24 de maig, a les 19.30h.
19:30h : Inauguració a Fuga (C/ Fontrodona, 31. Barcelona)
21:00h: Concert amb La Cobla + Sewer Brigade a la sala Meteoro (Passeig de Montjuïc, 73)

Lloc: Fuga - Fontrodona, 31 - Barcelona

Horari: dl a dj, de 10 a 14 i de 17 a 21h; dv, de 17 a 21h.

Organitzador: Fuga

Preu: entrada lliure