Agenda

2 novembre 2017 - 5 novembre 2017

SOL PICÓ, AL MERCAT DE LES FLORS

Dancing with frogs: la mirada de la coreògrafa que dissecciona la masculinitat. 7 intèrprets masculins es posen a la pell de tots els homes possibles del S. XXI. Del 2 al 5 de novembre.

La nova producció de la coreògrafa Sol Picó canvia de registre i se centra en l’home: en aquesta peça es reflexiona i s’analitza el món de la masculinitat, aquesta altra meitat del complement biològic del món femení. L’artista es pregunta com viu, sent, acciona, pateix i es relaciona l’home del segle XXI amb el món. Una aventura que la coreògrafa defineix com a àcida, bruta, gamberra i tragicòmica.

Coreògrafa i ballarina resident a Barcelona, Sol Picó va fundar la seva pròpia companyia el 1993, amb la qual ha desenvolupant el seu personal llenguatge. Amb més de 30 espectacles, molts d’ells guardonats, com Bésame el cactus, La Dona Manca o Barbie Superstar, El llac de les mosques… El 2004 va rebre el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya i el 2016 el Premio Nacional de Danza atorgat pel Ministeri.

Lloc: Mercat de les Flors - Plaça de Margarida Xirgu, s/n - Barcelona

Organitzador: Mercat de les Flors

Document: pdf nota de premsa (455.83 kb)