Agenda

18 abril 2015

THE SUGAR KRAM

LACONTRA Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) presenta el nou EP de THE SUGAR KRAM en concert el proper dissabte 18 d’abril a les 20:30h com a part de l’exposició “El Juego y el Duelo” d’Aitana Bernabé. Entrada Lliure i de Gorra.

THE SUGAR KRAM presenten el seu nou EP “Magic Blow” a LACONTRA (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) aquest dissabte 18 d’abril a les 20:30h.

The Sugar Kram és un grup que neix a Barcelona el 2013. Després de mutar entre diferents formacions, els seus integrants, coneguts d’abans, van coincidir naturalment en aquest nou camí musical.

A base de Rock, el grup fusiona diversos estils: Punk, Indie, New Wave, Disco Dance, sense oblidarar un sabor inconfusssiñocara no els han escoltat en directe ““ el pop.

El grup té en el seu camí editats dos Ep: Wellcome, “14. (Autoproducció), Magic Blow, “15. (Muzik Mondo).

Sempre amb un segell personal i contundent, han sabut donar un sabor inconfusible als seus temes que, per aquells que encara no els han escoltat en directe, es mouen musicalment entre el millor de The Strokes del seu primer “This is it”, però amb la calidesa i passió d’aquí i d’allà.

https://www.facebook.com/thesugarkram?fref=ts

I, a l’entrada i rereguarda dels compassos fusionats, l’assistent pot posar-se, tocar i apostar-se la mirada traspassant la difusa frontera entre “El Juego y el Duelo” amb les obres d’Aitana Bernabé com a fitxes de casino sense propietari (fins el 9 de maig).

Entrada Lliure i de Gorra

Lloc: Lacontra - Puríssima Concepció, 9 - Barcelona

Horari: 20.30h

Organitzador: Lacontra

Preu: Activitat gratuïta

Document: word info (38.00 kb)
%d bloggers like this: