Agenda

21 març 2015

UN HORT AL POBLE-SEC. RECUPEREM LA FONT TROBADA

Des de ja fa més d’un any ens hem organitzat per recuperar l’antic hort de la Font Trobada, un espai actualment abandonat i antic hort del barri de Poble Sec al costat de les piscines de Montjuïc. La nostra intenció és recuperar-lo com hort urbà i espai veïnal de Poble-sec.

Per tal de començar a construir aquest projecte entre tots i totes, ens complau molt convidar-vos a la presentació del projecte de demà DISSABTE 21 de MARÇ al Centre Cívic El Sortidor (11h). Ens agradaria que fèssiu extensiva aquesta convocatòria a aquells veïns i veïnes que cregueu també puguin estar interessats en participar.

Durant la presentació es farà una breu explicació de la història dels horts, així com del recorregut de la plataforma i els objectius per a qui no conegui el projecte. El més important, però, és que aquest cop s’exposarà la proposta inicial d’aquest equipament pel barri amb l’objectiu de portar-ho a debat i realitzar propostes. Hi ha encara moltes coses per pensar del projecte, queda molt per a fer, però necessitem la resposta del barri per a tirar-ho endavant.

Per altra banda, la setmana que ve tenim la primera cita amb el Districte per tal de reivindicar aquest espai i exposar el projecte.

Us esperem a les 11h al Centre Cívic del Sortidor.

Lloc: Centre Cívic El Sortidor - Plaça del Sortidor, 12 - Barcelona

Horari: 11h

Document: cartell (766.71 kb)
%d bloggers like this: