Agenda

7 setembre 2018

VIDA I MORT A LA BARCELONA PREHISTÒRICA, A LA BIBLIOTECA FRANCESC BOIX

ARQUEOxerrades

Conferències. Sessions obertes i adreçades al públic en general, els dies 6 i 7 de setembre, a les biblioteques públiques dels barris de la ciutat on han tingut lloc excavacions arqueològiques. Conferència a la Biblioteca Poble-sec el 7 de setembre.

Cicle de conferències organitzat en l’Any Europeu del Patrimoni i que s’inclou en el marc del programa social que s’ha organitzat amb motiu de la celebració a Barcelona el mes de setembre de la Reunió Anual de l’Associació Europea d’Arqueòlegs que organitza l’Europeen Association of Archaeologists i la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta de sessions obertes i adreçades al públic en general que es faran els dies 6 i 7 de setembre a les biblioteques públiques de cadascun dels barris de la ciutat on han tingut lloc les excavacions arqueològiques.

Les conferències seran impartides pels arqueòlegs i investigadors que han participat d’aquests treballs de recerca arqueològica.

Programa complet, al vincle adjunt.

Lloc: Biblioteca Francesc Boix - Blai, 34 - Barcelona

Horari: 19h

Organitzador: Biblioteca Francesc Boix

Preu: entrada lliure, aforament limitat

%d bloggers like this: