VEINAL

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA PLAÇA DE LES NAVAS

Un cop acabades les obres del nou aparcament i la remodelació de la plaça de les Navas, els veïns varem crear la nova Associació de Veïns de la plaça de las Navas.

La seu és al carrer Jaume Fabra, 14 local 2

Podeu contactar per correu electrònic a miquelpellicer@hotmail.es

3 comments on “ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA PLAÇA DE LES NAVAS
 1. Miquel Pellicer ha dit:

  Bona tarda,

  Sóc Miquel Pellicer, president de l’associació de veïns de Plaça de las Navas.
  Si us plau, canvieu el mail de l’associació, ja que sempre envieu els correus al meu email personal.
  Si necessiteu enviar qualsevol cosa envieu-ho al correu avpnavas@gmail.com.

  Gràcies.

  Salutacions.

 2. Ana Schleicher ha dit:

  Bona tarda,
  Soc veïna de la plaça. Estic francament farta de despertar-me cada cap de setmana amb un espectacle més escandalós, fent embogir persones, gossos i qualsevol ésser amb una mica de sensibilitat. No acabo d’entendre quin és el propòsit d’aquests espectacles de nul.la qualitat i amb només 10 assistents; encara menys, la necessitat de fer servir un altaveu per a aquestes 10 persones. Soc una persona relativament jove, amb inquietuts musicas, culturals… Però els espectacles que porten no tenen cap mena de filtre. Torturar el veïnat d’aquesta manera em sembla inhumà. Volem descansar els caps de setmana!

 3. Albert Roca Enrich ha dit:

  Estic veient a la tele els problemes que teniu i sap molt greu, així que us dono una idea: feu tirades col.lectives, organitzades, totes a l’hora, d’aigua, des de balcons i finestres, i ja sabeu, si amb aigua no marxa la brutícia, potser cal una mica de llexiu… Sort, i que pogueu descansar aviat!

Deixa un comentari