16 febrer 2010

DISCURS DEL REI CARNESTOLTES

Poble-sequencs i poble-sequenques, doneu la benvinguda al vostre més il·lustre veí que no és altre que jo mateix: el Rei Carnestoltes. Us he portat allò que més desitgeu de tot l’any. Ha arribat el moment de la disbauxa, la ‘jarana’ i la gresca, és moment de cantar i de ballar, de fer el ximple i el pallasso, de girar les coses del dret a l’inrevés, de dir mentides i de fer bretolades. Estigueu tranquils: Feu tot el què us doni la real gana, que ningú us renyarà ni us cridarà l’atenció. He ordenat a la Guàrdia Urbana que en lloc de posar-vos multes us pagui per totes les infraccions que causeu. Quantes més infraccions més rics sereu.

Ara és el moment de canviar-se de roba, i fins i tot de sexe. Que els nens es disfressin de nenes, les nenes de nens, que les dones es deixin bigoti i els homes es depilin les cames i es posin faldilla.

Veïns i veïnes del Poble-sec, enguany estic molt content, us heu superat!!! Avui quan he arribat he pogut comprovar que el vostre barri és ple de caques de gos, n’he trepitjades tantes com he volgut. Així doncs, que els vostres gossos continuïn cagant i pixant per tot arreu, és una meravella.

Però no tot són flors i violes amics, estem en temps de crisi i “no está el horno pa bollos”. És per això que per millorar l’economia del barri he ordenat a l’Alcalde que traslladi el Palau de la Música en aquesta plaça, i torni a contractar en Fèlix Millet. Necessitarem un bon lladre perquè robi tants diners com pugui, i així podrem reinvertir els diners en arreglar-nos la casa, comprar-nos un cotxe, o en els millors vestits. O fins i tot per completar el subsidi d’atur o l’ajut dels 400 euros que sempre tarda una mica en arribar. He tingut una entrevista amb el Millet i m’ha promès que robarà tant com podrà i que ens ho donarà tot. Però com que no confio gaire en la seva paraula, li he posat una cordeta (als collonets) en una certa part del seu cos, i si no compleix…NYACA!!!!…us asseguro que apretarem el nus.

Però no patiu, us prometo que els diners no seran utilitzats per acabar les obres de la Plaça de les Navas, ens agrada tal com està, a mig fer, plena de pols i de trastos pel mig que no ens deixen passejar tranquil·lament. He previst que les obres estiguin a mitges com a mínim deu anys més. He promès un incentiu als obrers perquè treballin més lents, de cada deu homes només en podrà treballar un, els altres s’ho hauran de mirar atentament i donar la seva opinió de com s’ha de fer millor. Ai d’aquell que es cansi i no reposi, doncs serà castigat severament a trenta dies d’inactivitat i sotmès a escarni públic lligat en un sofà enmig del carrer amb el rètol que digui: aquí reposa un obrer amb ganes de treballar. Castigat fins que se li passin les ganes

Hi ha coses que l’Ajuntament acostuma a fer molt bé en aquest barri: per exemple els contenidors i les escombraries: estan plens a vessar des de primera hora de la tarda i fan una ‘catipén’ que fa vomitar la gent. I els arbres estan fantàstics, sobretot des que necessiten ser podats, són tant frondosos que no deixen passar la llum dels fanal a la nit.

Altres coses que l’Ajuntament fa molt bé, o millor dit les empreses que contracta l’Ajuntament, és el servei del Bicing. Com heu pogut veure, aquest any he vingut en bicicleta com a mesura promotora del transport ecològic. Volia venir en Bicing, però l’Alcalde i el ple de l’Ajuntament s’han decidit per utilitzar aquest servei, diuen que així fan salut, sobretot perquè les rodes van sempre frenades, també perquè els frens no funcionen hi has de fer servir la musculatura del peu per frenar. Has de fer tant d’esforç per fer anar aquests trastos que et poses ‘catxes’ en quatre dies. Així que us animo a que feu bicing!!!!… Bicing és salut!!!!!!

I parlant d’ecologia, cal felicitar els governs de la cimera de Copenhagen, és difícil reunir tanta imbecilitat en tants poc metres quadrats per arribar a No-solucions-imbècils. D’aquí uns quants anys els podrem donar les gràcies. Gràcies imbècils, gràcies per no fer res per a resoldre els problemes del Canvi Climàtic.

Amics meus us animo a que aquests dies disfruteu de la festa i no penseu en la crisi. Podeu estar tranquils i oblidar-vos de tot: emborratxeu-vos, estimeu-vos carnalment a tort i a dret, no aneu a treballar, agafeu-vos quatre dies de vacances, doncs us prometo que quan torneu a la realitat no haurà canviat res, tot seguirà igual. SEGUIREM EN CRISI, ja que sembla que ningú no fa res per evitar-la.

I ara quatre consignes per als més petits, per als nens i les nenes de 0 a 100 anys: tireu-vos pets, rots, llufes i gargalls, fiqueu-vos el dit al nas i mengeu-vos els mocs, feu ‘pedorretas’ i ganyotes a tothom, sigueu bromistes, rieu-vos els uns dels altres i sobretot, sobretot relacioneu-vos amb tots els vostres veïns siguin catalans, dominicans, andalusos, castellans o marroquins i expliqueu-vos coses, compartiu les diferents maneres de passar-ho bé, perquè si hi ha alguna cosa que li plau a un servidor és l’alegria i el bon rotllo compartit. Si hi ha un veí que no coneixes convida’l a una cervesa, després de la cinquena serà el teu millor amic. Poble-sec és vostre!!!!sigueu dignes súbdits del Rei Carnestoltes i escampeu el bon rotllo a tot arreu.

I després d’aquestes paraules només em queda dir-vos: BENVINGUTS AL CARNAVAL QUE COMENCI LA FESTA!!!!!!