25 febrer 2011

EL BTC REPRESENTA CATALUNYA A LA COPA D’EUROPA DE TAMBORÍ

Un equip del barri representa aquest cap de setmana Catalunya a una competició europea. Es tracta del Barcelona Tamborí Club, que representa Catalunya a la Copa d’Europa de Tamborí.

Així, aquest cap de semana del 25 al 27 de febrer es disputa a la localitat francesa d’Arles la Copa d’Europa de Clubs de Tamborí Indoor, organitzada per la Fédération International de Balle au Tambourin (FIBT). La competició està dividida en una fase prèvia en format lligueta de dos grups, on el BTC ha estat enquadrat al mateix grup que els representants d’Alemanya, Suècia i Noruega. L’altre grup està compost pels representants d’Espanya, Anglaterra i Escòcia. El primer de cada grup passarà a la fase final de la competició on esperen els representants d’Itàlia i França, classificats directament per ser els finalistes de la última edició de la competició. Aquesta fase final es jugarà també en format de lligueta tots contra tots, i els dos primers classificats jugaràn la final.

El Barcelona Tamborí Club, com a vigent campió de la Lliga Catalana de Tamborí, representa a Catalunya a la competició. L’objectiu principal del club és aconseguir la 3a posició al torneig, pero no es marca cap sostre, ja que ha demostrat sobradament als tornejos preparatoris el seu potencial i està disposat a donar la campanada i si es possible poder arribar a la final.