10 juny 2020

EL POBLE-SEC, AMB BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ I ELS INFANTS

El Poble-sec amb BONA VOLUNTAT i els INFANTS! Campanya de recapte d’aliments bàsics i d’higiene

Des de la Coordinadora d’entitats del Poble-sec i els seus projectes socials hem decidit fer un pas endavant davant la greu crisis social i econòmica que estan patint moltes famílies al barri.

En aquest sentit ja des de fa setmanes treballem per a reforçar amb material d’higiene les cistelles alimentaries que s’estan repartint des dels diferents punts al barri. La campanya “Bombolles per a Tothom” ha comptat amb el suport d’empreses del sector i de supermercats del barri.

Preveient que la situació no canviarà i anirà a pitjor; ara més que mai les entitats hem de fer pinya i fer xarxa.

Des de Bona Voluntat en Acció
https://bonavoluntatenaccio.wordpress.com/author/bonavoluntatenaccio/ continuen amb la seva encomiable tasca de suport a les famílies repartint lots cada dijous, havent ampliat en escreix el nombre de persones ateses.

Volem doncs, fer-los costat, habilitant nous punts de recollida.

Algunes entitats o espais com els Castellers del Poble-sec i les Parròquies del barri ja s’hi han sumat convertint-se en nous punts de recollida de productes bàsics d’alimentació, higiene i material escolar.

Des de Coordinadora d’entitats del Poble-sec posem al servei de la campanya el número de compte de l’entitat per donacions econòmiques per a poder adquirir els productes necessaris i evitar, d’aquesta manera, possibles desplaçaments cap als punts de recollida.

Si des de la vostra entitat creieu que podeu participar-hi o oferir quelcom com ara:
– Donacions
– Voluntariat
– Cessió d’espais
– Difusió campanya

des de la Coordinadora d’entitats del Poblesec, ens oferim a gestionar-ho.

S’impulsarà també el distintiu “Entitat amiga” o “Establiment amic” per agrair públicament la participació a la campanya.

Moltes gràcies i molta força associativa i veïnal!

Teia Goñi
Pla d’Acollida Poble-sec per a tothom
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
CASAL CONCÒRDIA – C/Concòrdia 33-35 bxs.
93.324.85.38 – 632 86 34 55