Club Atlètic Running

Adreça: C/ Elkano, 24 baixos

Telèfon: 93 346 55 55

Horari: variable

L’Atlètic Running és una entitat sense afany de lucre, una associació esportiva on participa tot amant de l’esport de la ciutat. Fan ús de l’estadi municipal Joan Serrahima. L’Atlètic Running promou les activitats esportives, particularment l’atletisme. Ofereix facilitats als socis per participar en curses i competicions. Formen part de la Federació Catalana d’Atletisme.

L’Atlètic Running compta amb 74 socis que entrenen i practiquen setmanalment. Es preparen per a les maratons i una cursa mensual organitzada pel club als socis. Participen activament en les activitats del barri, assemblees, la Mostra d’Entitats, la cursa de la Festa Major, porten la flama del Canigó, etc. Tenen una revista trimestral informativa,Els Matins Montjuïc, en català. També estan treballant en una sèrie de tallers artístics, literaris, etc, oberts als socis i amics per promoure una exposició cultural de l’Atlètic Running.

El Club es va fundar l’any 1979. Des de llavors el nombre de socis ha anat augmentant considerablement, fins a 160.

UNIÓ ESPORTIVA DEL POBLE-SEC

La Unió Esportiva Poble-sec és una Entitat nascuda el 1928 de la unió d’altres clubs del barri. Des de llavors porta el seu nom per Catalunya sent un clàssic del futbol català. http://www.uepoblesec.cat