Zona Sec Comunicació

Adreça: C/Elkano, 24

Telèfon: 93 3299952

Horari: divendres, 20 h.

Zona Sec Comunicació és una publicació bimensual que ofereix informació sobre el barri. Les seccions del diari quasi estan establertes: l’agenda d’activitats, cine Amèrica, el Meu Carrer o l’Avant són una mostra. I des del seu inici hi ha hagut encartatments sempre que l’ocasió ho ha requerit: la Mostra d’entitats, el Nadal, la Festa Major del barri o el dia de la dona. Els seus reportatges sempre han estat d’interès per al barri i sobre el barri, des de renovacions urbanístiques, demandes socials i notícies d’interès com el refugi antiaeri de la Guerra Civil.

Per subvencionar-se, ofereixen el servei de publicitat, és a dir, tot comerç o establiment que vulgui publicitat en la publicació només ha de demanar-ho a la redacció. Els seus preus segons la mida que agafin. A més tothom del barri pot fer una suscripció anual i així rebre la publicació cada dos mesos.

En la Mostra d’entitats de 1995 sorgí la idea de participar en el diari, i així el sets components de la redacció es van posar en marxa, però no va ser fins 1997 que van aconseguir la situació jurídica d’entitat sense afany de lucre. Encara que és molt costós, l’equip de redacció té molta il·lusió, sobretot desprès de la bona acollida que té el diari. El més important és que tot els veïns hi poden participar escrivint les seves queixes i necessitats a la bústia o, els més interessats, participar com a col·laboradors, que mai no en falten.

No hi ha serveis per mostrar