15 novembre 2010

EXCEL·LENT DEBUT INTERNACIONAL DEL BARCELONA TAMBORÍ CLUB

Aquest passat cap de setmana el Barcelona Tamborí Club va debutar internacionalment durant la disputa del 13è Reecontre International du Tamburin Salle cel·lebrat a la població francesa de Gignac-La Nerthe. L’equip del Poble-sec va participar a la categoría B del torneig i va ser enquadrat al grup 5 de la fase prèvia juntament amb els equips francesos de Notre-Damme-de-Londres i de Florensac.

El BTC es va estrenar amb una victoria còmoda pero treballada davant de l’equip de Notre-Damme-de-Londres amb un resultat de 7 a 3, demostrant un bon joc i una bona coordinació entre els jugadors. El segon partit va ser més complicat i es va decidir en un punt d’or a l’últim joc del partit, que va ser també del BTC, emportant-se la victòria davant de l’experimentat equip de Florensac per 7 jocs a 6.

Als quarts de final el BTC es va enforntar a l’equip anglès de Brunel, derrotant-lo també per 7 a 3, havent de fer front a un fred inici de partit on es van veure sorpresos per l’equip anglès.

A la semifinal es va veure un interessantíssim partit contra l’equip de Gignac, format per 3 experimentats i potents jugadors locals. A l’inici la iniciativa va ser clarament per l’equip francès que va agafar ràpidament distàncies amb un 3 a 0 inicial, però amb una remontada espectacular el BTC es va recuperar i es va emportar el partit per un clar 7 a 4. D’aquesta manera el BTC es va plantar a la final del torneig en la seva categoria de forma sorprenent.

La final disputada al pavelló Gymnase de la Pousaraque de Gignac va enforntar al BTC amb l’equip de Les Pennes Mirebeau, clar favorit per emportant-se el torneig. La diferència de potencial entre tots dos equips era important, pero la ilusió, l’esforç i les ganes de fer-ho bé van fer que el partit fos més disputat i interessant del que es preveia. El resultat final de 8 a 4, per a l’equip francès així ho demostra.

Tot i la derrota a la final, el paper del BTC al torneig es pot qualificar com excel·lent i dona un plus de motivació i força per a treballar fort de cara a la disputa el proper mes de desembre a Barcelona de la Lliga Catalana, on es decidirà l’equip que representarà a Catalunya a la Copa d’Europa de Tamborí que es cel·lebrarà a França el proper març.